Weboldalunk cookie-kat használ, melynek célja a felhasználói élmény növelése. Engedélyezésével lehetővé tesszük Önnek oldalunk könnyebb, felhasználóbarát böngészését és biztonságos használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Minőségi kategóriák

Milyen minőségű ruhákat találsz nálunk?

 

Termékeink között új és használt babaruhákat, gyerekruhákat és egyéb kiegészítő termékeket találsz. A ruhák többsége márkás, minőségi, angolt használt gyerekruha, melyeket egyesével, gondosan válogatunk. Célunk, hogy a legszebb, újszerű, hibátlan és divatos használt gyerekruhákat hozzuk el Neked, kedvező áron! 

Minden gyerekruhát az alábbiakban felsorolt hat minőségi kategória szerint osztályozunk, és ezt a termékleírásban feltüntetjük. 

  • Új: Címkés, új termék. Előfordul néhány új, de címke nélküli, illetve új, kézzel horgolt termék is.

  • Újszerű: A legjobb minőségű, alig használt ruhák. Nagyon szép, megkímélt állapotban vannak, pont mintha újak lennének.

  • Jó állapotú: Hibátlan, szép, utcai viselésre maximálisan alkalmas termékek, melyeken kissé látszanak a mosás jelei, minimális bolyhosodás vagy szín kopás előfordulhat.

  • Használt: Többszöri mosás nyomai láthatóak a ruhán, ezért bolyhosabbak, és a színűk fakultabb lehet. Otthoni vagy kültéri szabadidős játszáshoz ajánljuk.

  • Apró hibás: A ruhán apró folt, pici lyuk, hiányzó gomb, vagy szálhiba lehet, ennek ellenére szépek, hordatóak. A leírásban a hibát mindig jelezzük. Ezeket a termékeket csökkentett áron kínáljuk.