Weboldalunk cookie-kat használ, melynek célja a felhasználói élmény növelése. Engedélyezésével lehetővé tesszük Önnek oldalunk könnyebb, felhasználóbarát böngészését és biztonságos használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Lurkó Pakk

Egy doboznyi szeretet

Ajándékdobozok babaköszöntőre, babaváróra, keresztelőre vagy lepd meg Magadat és kisbabádat babakelengyeként! A dobozok tartalma változatos, így nem csak igazán piciknek megfelelő ajándék, hanem nagyobb babáknak is hasznos ajándék, mivel a legkisebb ruhákat úgy is hamar kinövik a lurkók! ;)

A dobozokban kizárólag 100% pamutból készült ruhák vannak, mivel ezek a legmegfelelőbbek ebben az időszakban. A csomagokat úgy állítottuk össze, hogy találtok benne ruhákat: rugdalózó, body és egy tárgyat, ami lehet épp egy pihe-puha alvóka vagy egy ajándék a szülőknek. Minden esetben vidám, színes, gyönyörű ruhákat találtok a csomagban. Az egyes termék leírásoknál pedig részletezve vannak a ruhák méretei és az ajándék jellemzői.

Három kategóriába soroltuk a dobozokat méretük szerint:

               ·  Kicsi 

               ·  Közepes 

               ·  Nagy 

Ezen belül természetesen találtok lányos és fiús dobozokat. Minden csomag egyedileg lett összeállítva és csomagolva a lehető legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal. Figyeltünk a külső csomagolásra is ezért, egyedi díszdobozban kerül kiszállításra, így ha ajándékba adod nem szükséges becsomagolnod.

 

 

Fiúknak Fiúknak
A fiús dobozok jellemző színvilága a kék, ez a szín általában megtalálható a termékek valamelyikén, illetve a külső díszcsomagoláson egy kék masnival kedveskedünk a kisfiús szülőknek.
Lányoknak Lányoknak
A lányos dobozok jellemző színvilága a rózsaszín, ez a szín általában megtalálható a termékek valamelyikén, illetve a külső díszcsomagoláson egy rózsaszín masnival kedveskedünk a kislányos szülőknek.
Rendezés:
Nézet: