Weboldalunk cookie-kat használ, melynek célja a felhasználói élmény növelése. Engedélyezésével lehetővé tesszük Önnek oldalunk könnyebb, felhasználóbarát böngészését és biztonságos használatát. Elfogadom
Termékek Menü

Garancia, elállási jog

Mit kell tenned, ha mégsem lett jó a megvásárolt ruha?

Ha bármilyen kifogásod van a megvásárolt ruhával kapcsolatban, vagy csak a mérete nem megfelelő, lehetőséged van az átvételt követő 14 napon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól, és az adott termék(ek)et visszaküldeni hozzánk (R&B Fashion Bt, 2822 Szomor, Szent Mihály u. 6.). Illetve amennyiben szeretnéd, cserelehetőséget is tudunk biztosítani részedre. Kérjük, hogy írásban jelezd felénk elállási szándékodat az info@lurkokboltja.hu elérhetőségen vagy postán, és nyilatkozatod beérkezésétől számított 14 napon belül visszautaljuk részedre a termék árát. 

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a termék átvételének napjától számított tizennégy napon belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni a vállalkozásnak. A vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget. A vállalkozás mindaddig visszatarthatja az összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta. A termék visszaküldésének költségét a fogyasztó viseli.